Koe
Koe

Voor 17:00 uur besteld = morgen in huis Besteld u op een werkdag voor 17:00? Dan heeft u als Nederlander de volgende dag uw bestelling nog in huis. Voor België geldt een levertijd van 2 dagen. Kwaliteit & service op nr. 1 Tevreden klanten vinden we belangrijk. Ze zijn onze beste verkopers! Goed voor u en goed voor ons. Gegarandeerd de laagste prijs Wij garanderen de laatste prijs. Vindt u onze producten elders goedkoper? Vertel het ons en wij leveren u voor 5% goedkoper! Betaling achteraf Bij ons kunt u op rekening bestellen. U krijgt gewoon achteraf een factuur van ons. Dit maakt bestellen NOG eenvoudiger!

PERSOONLIJK ADVIES? Bel +31(0)318 74 21 44 ma - za van 8:00-20:00

Keerwand & betonplaat

Al jaren leveren wij een uiteenlopend assortiment aan keerwanden. Betonnen keerwanden hebben een breed scala aan toepassingen. Van sleufsilo tot mestopslag, van grondkering tot milieustraat. FVR-Trading levert enkel sleufsilowanden en keerwanden geproduceerd van de hoogste betonkwaliteiten die voldoen aan de meest recente eisen (Eurocode). Op deze manier krijgt u altijd een kwaliteitsproduct, klaar voor de toekomst, tegen een concurrerende prijs!

Een ander veel toegepast betonproduct is de betonplaat of stelconplaat. Het verschil zit in de merknaam. Stelcon is een merknaam die staat voor constante, hoge betonkwaliteit en hoge restwaarde. Daarnaast verkopen we veel merkloze betonplaten. Deze betonplaten hebben vaak een wat lagere betonkwaliteit en zijn prijs-technisch uiteraard ook een voordeliger alternatief. Wanneer u ervoor kiest om betonplaten of stelconplaten te kopen heeft dit als groot voordeel dat u kiest voor een blijvend flexibele oplossing! dit in tegenstelling tot bijv. zuurbestendig asfalt

20 artikel(en)

 • Straatkolk dubbele uitgang
  • Vanaf 4 st. bespaart u 8%
  • Vanaf 8 st. bespaart u 15%
  • Vanaf 12 st. bespaart u 26%

  Straatkolk dubbele uitgang

  € 135,00 excl. btw €163.35 incl. BTW
 • Straatkolk gelijke, dubbele uitgang
  • Vanaf 4 st. bespaart u 8%
  • Vanaf 8 st. bespaart u 15%
  • Vanaf 12 st. bespaart u 26%

  Straatkolk gelijke, dubbele uitgang

  € 135,00 excl. btw €163.35 incl. BTW
 • Molgoot XL

  Molgoot XL

  € 90,00 excl. btw €108.90 incl. BTW
 • Molgoot

  Molgoot

  € 70,00 excl. btw €84.70 incl. BTW

20 artikel(en)

Betonplaten kopen

Betonplaten kopen is kiezen voor een snelle, degelijke en relatief goedkope manier van terrein verharden. Alle standaard betonplaten kunnen wij uit voorraad leveren wat inhoud dat u binnen 1 week de bestelde platen bij u op locatie kunt hebben.

 

Terreinverharding middels originele Stelconplaten

Originele Stelconplaten zijn betonplaten van het merk Stelcon wat staat voor hoge maatvastheid, hoge betonkwaliteit en hoge slijtvastheid. Daarnaast houden deze merk-platen hun waarde. Dus wanneer plannen ooit wijzigen zijn stelconplaten gemakkelijk te verwijderen en door te verkopen.