Hebt u vragen? Neem contact op

Keerwand & betonplaat

Al jaren leveren wij een uiteenlopend assortiment aan keerwanden. Betonnen keerwanden hebben een breed scala aan toepassingen. Van sleufsilo tot mestopslag, van grondkering tot milieustraat. FVR-Trading levert enkel sleufsilowanden en keerwanden geproduceerd van de hoogste betonkwaliteiten die voldoen aan de meest recente eisen (Eurocode). Op deze manier krijg je altijd een kwaliteitsproduct, klaar voor de toekomst, tegen een concurrerende prijs!

 

+ lees meer
  • Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
  • Levering in BE en DE mogelijk
  • Gegarandeerd de laagste prijs

 

Een ander veel toegepast betonproduct is de betonplaat of stelconplaat. Het verschil zit in de merknaam. Stelcon is een merknaam die staat voor constante, hoge betonkwaliteit en hoge restwaarde. Daarnaast verkopen we veel merkloze betonplaten. Deze betonplaten hebben vaak een wat lagere betonkwaliteit en zijn prijs-technisch uiteraard ook een voordeliger alternatief. Wanneer je ervoor kiest om betonplaten of stelconplaten te kopen heeft dit als groot voordeel dat je kiest voor een blijvend flexibele oplossing! dit in tegenstelling tot bijv. zuurbestendig asfalt.

 

Betonplaten kopen

Betonplaten kopen is kiezen voor een snelle, degelijke en relatief goedkope manier van terrein verharden. Alle standaard betonplaten kunnen wij uit voorraad leveren wat inhoud dat je binnen 1 week de bestelde platen op locatie kunt hebben.

 

Terreinverharding middels originele Stelconplaten

Originele Stelconplaten zijn betonplaten van het merk Stelcon wat staat voor hoge maatvastheid, hoge betonkwaliteit en hoge slijtvastheid. Daarnaast houden deze merk-platen hun waarde. Dus wanneer plannen ooit wijzigen zijn stelconplaten gemakkelijk te verwijderen en door te verkopen.