Koe
Koe

Voor 17:00 uur besteld = morgen in huis Besteld u op een werkdag voor 17:00? Dan heeft u als Nederlander de volgende dag uw bestelling nog in huis. Voor België geldt een levertijd van 2 dagen. Kwaliteit & service op nr. 1 Tevreden klanten vinden we belangrijk. Ze zijn onze beste verkopers! Goed voor u en goed voor ons. Gegarandeerd de laagste prijs Wij garanderen de laatste prijs. Vindt u onze producten elders goedkoper? Vertel het ons en wij leveren u voor 5% goedkoper! Betaling achteraf Bij ons kunt u op rekening bestellen. U krijgt gewoon achteraf een factuur van ons. Dit maakt bestellen NOG eenvoudiger!

PERSOONLIJK ADVIES? Bel +31(0)318 74 21 44 ma - za van 8:00-20:00

Over ons

FVR-Trading is een jong bedrijf dat sinds 2007 bestaat en is opgericht door Frank van Roekel. We leveren een compleet programma aan sleufsilo's en daaraan gerelateerde zaken. Doordat we een klein en flexibel bedrijf zijn zonder een duur kantoor of grote opslagloodsen kunnen we topkwaliteit spullen leveren tegen een concurrerende prijs! En dat willen we graag zo houden. Op deze manier leveren we meerwaarde aan onze klanten!

Naast scherpe prijzen is "service" ook een woord waar wij veel waarde aan hechten. Wij geloven dat tevreden klanten de beste `verkopers´ zijn en je succes bepalen. Daarom garanderen we u als klant 100% tevredenheid!  

Door onze achtergrond in de agrarische wereld en de betonindustrie, weten we wat onze klanten belangrijk vinden! Daarom kunnen we u praktische adviezen en oplossingen bieden.

Geïnteresseerd in wie we zijn en wat we voor elkaar kunnen beteken? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Bij ons in Ede bent u altijd welkom, maar als u liever heeft dat we uw kant op komen doen we dat natuurlijk graag.