Koe
Koe

Voor 17:00 uur besteld = morgen in huis Besteld u op een werkdag voor 17:00? Dan heeft u als Nederlander de volgende dag uw bestelling nog in huis. Voor België geldt een levertijd van 2 dagen. Kwaliteit & service op nr. 1 Tevreden klanten vinden we belangrijk. Ze zijn onze beste verkopers! Goed voor u en goed voor ons. Gegarandeerd de laagste prijs Wij garanderen de laatste prijs. Vindt u onze producten elders goedkoper? Vertel het ons en wij leveren u voor 5% goedkoper! Betaling achteraf Bij ons kunt u op rekening bestellen. U krijgt gewoon achteraf een factuur van ons. Dit maakt bestellen NOG eenvoudiger!

PERSOONLIJK ADVIES? Bel +31(0)318 74 21 44 ma - za van 8:00-20:00

Betonplaten

Betonplaten of stelconplaten vormen een bijzonder flexibele vorm van terreinverharding. Daarnaast zijn betonplaten verkrijgbaar in alle soorten en maten en geschikt voor belastingen tot 30 ton aslast.

Standaard maken wij onderscheid tussen originele stelconplaten (maar 1 fabriek in nederland die deze betonplaten maakt) en industrieplaten of betonplaten. Het verschil bij deze platen zit in betonkwaliteit, maatvastheid, restwaarde en prijs. Wij zetten dit uiteraard graag voor u op een rij om zodoende te kiezen welke optie voor u het beste is.

4 artikel(en)

4 artikel(en)

Betonplaten kopen

Doordat wij al 10 jaar lang intensief actief zijn in de betonplaten markt, hebben wij veel specifieke productkennis. Daarnaast werken wij met meer dan 10 fabrieken samen zodat u nooit teveel betaald voor bijvoorbeeld transport. 

 

Betonplaten uit de voorraad

Doordat we samenwerken met verschillende fabrieken kunnen we nagenoeg altijd uit voorraad leveren. Wanneer u dus betonplaten bij ons besteld, kunt u standaard rekenen op maximaal 1 week levertijd. 

 

Gebruikte of B-keus Stelconplaten

Naast nieuwe stelconplaten verkopen wij ook B-keus en gebruikte stelconplaten. Prijs-technisch kan deze optie bijzonder intressant zijn. Wanneer platen bijvoorbeeld 3 jaar gebruikt zijn, is de prijs van de stelconplaten heel anders geworden maar is de plaat kwalitatief gezien nog heel bruikbaar! Op deze manier kunt u goedkoop stelconplaten aanschaffen! Neem contact met ons op voor meer info en de actuele voorraad