Koe
Koe

Voor 17:00 uur besteld = morgen in huis Besteld u op een werkdag voor 17:00? Dan heeft u als Nederlander de volgende dag uw bestelling nog in huis. Voor België geldt een levertijd van 2 dagen. Kwaliteit & service op nr. 1 Tevreden klanten vinden we belangrijk. Ze zijn onze beste verkopers! Goed voor u en goed voor ons. Gegarandeerd de laagste prijs Wij garanderen de laatste prijs. Vindt u onze producten elders goedkoper? Vertel het ons en wij leveren u voor 5% goedkoper! Betaling achteraf Bij ons kunt u op rekening bestellen. U krijgt gewoon achteraf een factuur van ons. Dit maakt bestellen NOG eenvoudiger!

PERSOONLIJK ADVIES? Bel +31(0)318 74 21 44 ma - za van 8:00-20:00

PE Volierenet + rand (Maaswijdte 26x26mm)

PE Volierenet + rand (Maaswijdte 26x26mm)

Meer afbeeldingen

€ 1,85 ex. BTW €2.24 incl. BTW

Vul hier de gewenste lengte in

Vul hier de gewenste breedte in

* Verplichte velden

€ 1,85 ex. BTW €2.24 incl. BTW

Omdat alle netten op maat gemaakt worden bedraagt de levertijd 1-2 weken.

De prijs hierboven is een prijs per m²!  

Zeer duurzaam en hoogwaardig net van PE. Doordat de netten hoog-UV-stabiel zijn, zal de levensduur (afhankelijk van het gebruik) minimaal 20 jaar zijn.

De draaddikte van dit geknoopte net is ca. 1,3mm

De netten zijn langs de rand voorzien van een 8mm dikke PP rand. Daarnaast zijn de netten zo geknoop dat de mazen van zichzelf al vierkant zijn. Hierdoor wordt het opspannen van het net vergemakkelijkt. 

  • Deze maaswijdte is bij uitstek geschikt voor vogels met formaat van spreeuwen

    Wanneer u op zoek bent naar een volierenet dat niet vierkant is, neem dan even contact met ons op. Dit is uiteraard gewoon mogelijk, echter kan dit niet via onze webshop besteld worden.

  • Op dit moment zijn er geen downloads beschikbaar

Voor 17:00 uur besteld = morgen in huis

Kwaliteit & service op nr. 1

Gegarandeerd de laagste prijs

Betaling achteraf