Koe
Koe

Voor 17:00 uur besteld = morgen in huis Besteld u op een werkdag voor 17:00? Dan heeft u als Nederlander de volgende dag uw bestelling nog in huis. Voor België geldt een levertijd van 2 dagen. Kwaliteit & service op nr. 1 Tevreden klanten vinden we belangrijk. Ze zijn onze beste verkopers! Goed voor u en goed voor ons. Gegarandeerd de laagste prijs Wij garanderen de laatste prijs. Vindt u onze producten elders goedkoper? Vertel het ons en wij leveren u voor 5% goedkoper! Betaling achteraf Bij ons kunt u op rekening bestellen. U krijgt gewoon achteraf een factuur van ons. Dit maakt bestellen NOG eenvoudiger!

PERSOONLIJK ADVIES? Bel +31(0)318 74 21 44 ma - za van 8:00-20:00

Vogelnetten

Vogels kunnen behoorlijk schade aanrichten. Om uw vijver, fruitbomen, etc. tegen vogels te beschermen leveren wij verschillende soorten vogelnetten. Al deze vogelnetten zijn UV-stabiel en geproduceerd van hoogwaardig HDPE. Daardoor kiest u voor een duurzaam product.

15 artikel(en)

15 artikel(en)

Het vogelnet dat u zoekt staat niet op onze site....

Wanneer u het vogelnet waarnaar u op zoek bent niet op onze site kunt vinden, kunt u het beste even contact met ons opnemen. Nog niet alle netten die wij leveren staan op de site. 

 

Fruitnetten uit voorraad leverbaar

Doordat wij grootschalig inkopen kunnen wij u niet alleen de beste prijs garanderen maar ook alle standaardmaten fruitnetten en vogelnetten uit voorraad leveren. Dit geldt echter niet voor de volierenetten. Deze netten worden namelijk op maat gemaakt waardoor de levertijd standaard 1 a 2 weken bedraagt!

 

Vogelnetten online bestellen

De meest verkocht vogelnetten zijn gewoon via onze webshop te bestellen. Bij afwijkende varianten kunt u uiteraard contact met ons opnemen voor een passende oplossing.