Koe
Koe

Voor 17:00 uur besteld = morgen in huis Besteld u op een werkdag voor 17:00? Dan heeft u als Nederlander de volgende dag uw bestelling nog in huis. Voor België geldt een levertijd van 2 dagen. Kwaliteit & service op nr. 1 Tevreden klanten vinden we belangrijk. Ze zijn onze beste verkopers! Goed voor u en goed voor ons. Gegarandeerd de laagste prijs Wij garanderen de laatste prijs. Vindt u onze producten elders goedkoper? Vertel het ons en wij leveren u voor 5% goedkoper! Betaling achteraf Bij ons kunt u op rekening bestellen. U krijgt gewoon achteraf een factuur van ons. Dit maakt bestellen NOG eenvoudiger!

PERSOONLIJK ADVIES? Bel +31(0)318 74 21 44 ma - za van 8:00-20:00

Bok voor jumborollen landbouwplastic

Bok voor jumborollen landbouwplastic

€ 699,00 ex. BTW €845.79 incl. BTW

Let op: afbeelding komt niet helemaal overeen met werkelijkheid. Deze Kuilplastic-afroller is in het bijzonder geschikt voor Jumborollen landbouwplastic. Het maximale gewicht van de rollen bedraagt 1.000 kg en de lengte mag max. 2,70 zijn. Er kunnen maximaal 3 jumbo-rollen tegelijk in

  • Het frame is gemaakt van verzinkt staal en voorzien van lepelgaten. Dit product hebben we niet altijd voorraadig maar is altijd binnen 2 weken leverbaar.

  • Op dit moment zijn er geen downloads beschikbaar

Voor 17:00 uur besteld = morgen in huis

Kwaliteit & service op nr. 1

Gegarandeerd de laagste prijs

Betaling achteraf