Koe
Koe

Voor 17:00 uur besteld = morgen in huis Besteld u op een werkdag voor 17:00? Dan heeft u als Nederlander de volgende dag uw bestelling nog in huis. Voor België geldt een levertijd van 2 dagen. Kwaliteit & service op nr. 1 Tevreden klanten vinden we belangrijk. Ze zijn onze beste verkopers! Goed voor u en goed voor ons. Gegarandeerd de laagste prijs Wij garanderen de laatste prijs. Vindt u onze producten elders goedkoper? Vertel het ons en wij leveren u voor 5% goedkoper! Betaling achteraf Bij ons kunt u op rekening bestellen. U krijgt gewoon achteraf een factuur van ons. Dit maakt bestellen NOG eenvoudiger!

PERSOONLIJK ADVIES? Bel +31(0)318 74 21 44 ma - za van 8:00-20:00

Afrastering

Op het gebied van afrasteringen levert FVR-trading een uitgebreid scala aan heiningpalen, hoekpalen en afrasteringpalen. Wij leveren uitsluitend geimpregneerd hout. Hierdoor werken wij altijd met zeer duurzame afrasteringsproducten. 

Standaard leveren wij voor de hoekpalen gebruikte spoorbielzen. voor de omheiningspalen zelf leveren wij voornamelijk geschild naaldhout wat duurzaam geimpregneerd is met creosoot. De levensduur is bij gebruik afhankelijk van onderandere het grondtype waar de afrastering in geplaatst wordt, maar deze haalt gemakkelijk 20-30 jaar.

Naast palen leveren wij ook lint, schrikdraad en toebehoren zodat alle benodigdheden voor een degelijke afrastering bij ons gekocht kan worden. Lang niet ons complete assortiment staat online, dus mocht u zo snel uw product niet op de site kunnen vinden, bel of mail ons gerust

24 artikel(en)

24 artikel(en)