Koe
Koe

Voor 17:00 uur besteld = morgen in huis Besteld u op een werkdag voor 17:00? Dan heeft u als Nederlander de volgende dag uw bestelling nog in huis. Voor België geldt een levertijd van 2 dagen. Kwaliteit & service op nr. 1 Tevreden klanten vinden we belangrijk. Ze zijn onze beste verkopers! Goed voor u en goed voor ons. Gegarandeerd de laagste prijs Wij garanderen de laatste prijs. Vindt u onze producten elders goedkoper? Vertel het ons en wij leveren u voor 5% goedkoper! Betaling achteraf Bij ons kunt u op rekening bestellen. U krijgt gewoon achteraf een factuur van ons. Dit maakt bestellen NOG eenvoudiger!

PERSOONLIJK ADVIES? Bel +31(0)318 74 21 44 ma - za van 8:00-20:00

Verzendkosten / Bezorgkosten

FVR-Trading heeft 4 verschillende types bezorgkosten:

  • Alle soorten (landbouw-)plastic en heiningpalen: standaard € 40,- per bestelling. voor plastic van 8x25m en 9x25m geldt € 10,- verzendkosten!
  • Voor bielzen gelden standaard € 75,- verzendkosten voor het eerste pak (20 stuks), Verzendkosten tot 60 stuks bielzen bedragen € 100,- Voor aantallen daarboven geldt € 125,- aan verzendkosten
  • Gevulde zandslurven, grindslurven en zandzakken: Deze worden verpakt per 50 in een bigbag. De verzendkosten hangen af van het aantal pallets. Uiteraard is de eerste pallet het duurst. De exacte verzendkosten voor deze producten vind u in uw besteloverzicht.                          Wanneer u geen haast heeft met de levering van de zandzakken kan dat voor goedkopere verzendkosten zorgen. Bel dan voor de exacte bezorgkosten even met ons kantoor.
  • Voor alle overige producten geldt € 10,- verzendkosten, ongeacht de bestelde hoeveelheid.
  • Daarnaast kunnen we in de meeste gevallen ook dezelfde dag nog bezorgen. hiervoor rekenen wij uiteraard een tarief afhankelijk van de afstand. Wanneer u hier intresse in heeft kunt u het beste even bellen.
Voor bezorging buiten Nederland gelden andere tarieven. Voor Belgie en Duitsland zijn deze standaard 1,5 x zo hoog dan de hierboven genoemde tarieven. Voor tarieven op de wadden-eilanden kunt u het beste even telefonisch contact opnemen
 
Mocht u ondanks bovenstaande nog vragen hebben over onze verzendkosten, kunt u altijd contact met ons opnemen