Koe
Koe

Voor 17:00 uur besteld = morgen in huis Besteld u op een werkdag voor 17:00? Dan heeft u als Nederlander de volgende dag uw bestelling nog in huis. Voor België geldt een levertijd van 2 dagen. Kwaliteit & service op nr. 1 Tevreden klanten vinden we belangrijk. Ze zijn onze beste verkopers! Goed voor u en goed voor ons. Gegarandeerd de laagste prijs Wij garanderen de laatste prijs. Vindt u onze producten elders goedkoper? Vertel het ons en wij leveren u voor 5% goedkoper! Betaling achteraf Bij ons kunt u op rekening bestellen. U krijgt gewoon achteraf een factuur van ons. Dit maakt bestellen NOG eenvoudiger!

PERSOONLIJK ADVIES? Bel +31(0)318 74 21 44 ma - za van 8:00-20:00

Anti-Worteldoek

Gronddoek of Anti-worteldoek is een zogenaamd "technisch weefsel" wat met name gebruikt wordt om groei van onkruid tegen te gaan. Hiervoor wordt het veel gebruikt onder half verharding (bijvoorbeeld grind of split). Het is wel aan te raden om in dat geval met grindplaten te werken zodat het grind niet blijft verschuiven.

Daarnaast wordt worteldoek veel gebruikt voor op een talud. Door gronddoek toe te passen en gaten te knippen op de plaatsen waar gewenste beplanting te voorschijn moet komen, zorgt u voor een onderhoudsarm geheel.

Doordat wij zelf importeur zijn van dit Anti-worteldoek en rechtstreeks aan de eindgebruiker verkopen, bieden wij gegarandeerd de laatste prijs van de benelux! U kunt Anti-worteldoek direct online bij ons kopen. Standaard geldt: vandaag besteld = volgende werkdag in huis.

Naast de standaard maten kunnen wij (bij grotere afnames) ook Anti-worteldoek laten confectioneren. Neem voor prijzen en meer informatie hierover gerust contact met ons op!

5 artikel(en)

5 artikel(en)

Anti-worteldoek kopen

Op zoek naar anti-worteldoek om op een duurzame en makkelijke manier onkruid tegen te gaan? Door de sterke structuur van het worteldoek heeft het onkruid geen schijn van kans.

Anit-worteldoek wordt veel gebruikt op taluds, onder tuintegels,  grindverhardingen en in de wegenbouw. Door anti-worteldoek toe te passen en gaten te knippen op de plaatsen waar gewenste beplanting te voorschijn moet komen, zorgt u voor een onderhoudsarm geheel. Het worteldoek is leverbaar in verschillende afmetingen tot wel 5 meter breed en daardoor geschikt voor iedereen.

Bij FVR-trading koop je anti-worteldoek direct online bij importeur. Het resultaat, gegarandeerd de laagste prijzen in de Benelux. U kunt Anti-worteldoek direct online bij ons kopen. Standaard geldt: vandaag voor 17.00 besteld = volgende werkdag in huis.


Wat is worteldoek?

Ant-Worteldoek wordt ook wel gronddoek genoemd. Anti worteldoek is een “technisch weefsel” gemaakt van polypropyleen. Anti worteldoek bestaat uit een geweven structuur wat ervoor zorgt dat er wel water door kan worden gelaten, maar geen licht.

Doordat er geen licht wordt doorgelaten, zal er minder of geen onkruid gaan groeien. Al ons worteldoek is DEKRA-gecertificeerd en heeft een UV-stabiliteit van 8 jaar.


Anti-worteldoek online bestellen

Het is bij FVR-trading mogelijk om worteldoek eenvoudig online te bestellen. Standaard wordt het worteldoek geleverd in 100gr./m2, daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor de zwaardere 120gr./m2 kwaliteit. Door onze grote voorraden en eigen import kunnen we het worteldoek snel leveren tegen de laatste prijs! Heeft u nog vragen over het product anti-worteldoek? Bel dan met 0318 742144 of stuur een mail naar info@fvr-trading.nl