Koe
Koe

Voor 17:00 uur besteld = morgen in huis Besteld u op een werkdag voor 17:00? Dan heeft u als Nederlander de volgende dag uw bestelling nog in huis. Voor België geldt een levertijd van 2 dagen. Kwaliteit & service op nr. 1 Tevreden klanten vinden we belangrijk. Ze zijn onze beste verkopers! Goed voor u en goed voor ons. Gegarandeerd de laagste prijs Wij garanderen de laatste prijs. Vindt u onze producten elders goedkoper? Vertel het ons en wij leveren u voor 5% goedkoper! Betaling achteraf Bij ons kunt u op rekening bestellen. U krijgt gewoon achteraf een factuur van ons. Dit maakt bestellen NOG eenvoudiger!

PERSOONLIJK ADVIES? Bel +31(0)318 74 21 44 ma - za van 8:00-20:00

Anti Hagelnet (verschillende Maaswijdtes)

Anti Hagelnet (verschillende Maaswijdtes)

Meer afbeeldingen

€ 0,31 ex. BTW €0.38 incl. BTW

LET OP: Dit product verkopen wij enkel aan professionele gebruikers dus niet aan particulieren

Wij leveren een breed scala aan hagelnetten. Doordat wij dit rechtstreeks vanaf de fabriek aan de klant leveren kunnen we een goede prijs-/kwaliteit verhouding bieden. Alle insectennetten (bijv. ook anti Suzuki fruitvlieg) en Anti Hagelnetten worden op maat, per klus besteld. Voor anti hagelnetten gelden standaard 2 verschillende maaswijdtes:

  • 3.0 x 7.1mm
  • 2.6 x 5.7mm
De hierboven genoemde prijs is een richtprijs per m². Wij garanderen de scherpste prijs van Benelux! Meer info? bel 0318-742144


  • Deze anti hagelnetten worden standaard geleverd in de kleuren zwart of transparant. o.a. doordat de netten zwaar UV-stabiel zijn (minimaal 10 jaar) en ze in Europa geproduceerd worden, kiest u hier voor een absoluut kwaliteitsproduct. 

    afhankelijk van de gekozen maatwijdte en kleur is de lichtdoorlatendheid tussen de 78 en 87%

    Meer info? neem contact met ons op: 0318-742144 of info@fvr-trading.nl 

  • Op dit moment zijn er geen downloads beschikbaar

Voor 17:00 uur besteld = morgen in huis

Kwaliteit & service op nr. 1

Gegarandeerd de laagste prijs

Betaling achteraf